EnglishNederlands

NLSTREETS AWARDS 2014

De verkiezing van de leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2014 is van start gegaan!

De NLstreets Award is dé grote prijs voor de leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2014 en wordt niet bepaald door een jury, maar door U.

U kunt vanaf nu uw stem uitbrengen op uw favoriete winkelstraat en winkel. Op deze en achterliggende pagina’s vindt u meer informatie over de NLstreets Awards 2014. Heeft u nog geen idee wat uw favoriete winkelstraat of winkel is? Bezoek ze dan virtueel op onze website.

Weet waar je winkelt!

Nederlandse winkelstraten gaan steeds meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en u vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring.  Wij nodigen u uit voor een ontdekkingstocht door de leukste winkelstraten van Nederland.  NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en u te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.

Draagt u de lokale zelfstandig ondernemers een warm hart toe, en bent u tegen de vervlakking van het winkelaanbod door de grote ketens? Steun ons initiatief en stem op uw favoriete winkel en winkelstraat. 

 

 

Registreer om te stemmen:
CAPTCHA code

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Al een account? Log nu in!

Login/Register