EnglishNederlands

LEUKSTE WINKEL & WINKELSTRAAT VAN NEDERLAND 2014 BEKEND!

De Folkingestraat in Groningen is tot leukste winkelstraat verkozen en
DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam is verkozen tot leukste winkel van Nederland 2014. 

De leukste winkelstraat van Nederland 2014 is...

De Folkingestraat in Groningen. Na een nek-aan-nek-race met de Kleine Kerkstraat mag de Folkingestraat zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland noemen. Deze mooie winkelstraat staat al bekend om de leukste winkel van 2010. Waar mama Ariola in de keuken staat en de lekkerste Italiaanse delicatessen maakt. De straat is een echte beleving. Je vindt hier onder meer mode, galeries, antiquairs, sieraden en heerlijke horeca. De perfecte winkelstraat om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

 Op een mooie tweede plaats eindigt de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Zelf noemen de ondernemers in de Kleine Kerstraat hun straat het best bewaarde winkelgeheim van Leeuwarden. Na twee keer de titel "Leukste winkelstraat van Nederland" te hebben veroverd, kun je in Leeuwarden niet meer om deze leuke straat heen. In dit gezellige straatje vind je meer dan dertig speciaalzaken, elk met een uitgebreid en uniek aanbod. 

De leukste winkel van Nederland 2014 is...

DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam. Deze specialistische kookwinkel is een verademing voor echte kookliefhebbers. DEKSELS! mijdt keukengerei dat onderhevig is aan trends en ieder seizoen van vorm en kleur verandert: hier gaat het om functioneel design waar je nog jarenlang plezier van hebt. De eigenaren houden van hun producten, en dat straalt van de winkel af. 

 Op de tweede plaats eindigt  Stripwinkel Sjors in Dordrecht. Deze winkel bestaat dit jaar 40 jaar en herbergt een ongelooflijk groot assortiment aan stripboeken, affiches en stripboek gerelateerde gadgets. Ze verkopen niet alleen nieuwe stripboeken maar hebben ook een enorme voorraad aan tweedehands en antiquarische stripboeken van over de hele wereld. 

 

De 10 leukste winkelstraten Nederland 2014 

De 10 leukste winkels van Nederland 2014

 

 

Nederland is rijk bedeeld met zelfstandige, eigenzinnige winkeliers en winkelstraten. Ze zijn vaak net even wat moeilijker te vinden. Weet waar je winkelt! Op www.nlstreets.nl ontdek je deze unieke winkels en winkelstraten. En  download zeker de gratis winkel App.

Begin 2016 kan er weer gestemd worden op de leukste winkels en winkelstraten van Nederland 2015.

Bedankt voor het stemmen!