EnglishNederlands

Nieuws > David Bowie in Groninger Museum

27-10-2015

David Bowie is

Vanaf 11 december tot 13 maart 2016 kunnen bezoekers de tentoonstelling 'David Bowie is' bewonderen in het Groninger Museum.

Kom naar het Groninger Museum en bezoek David Bowie is, het eerste internationale overzicht van Bowie’s uitzonderlijke carrière. Hij is één van de meest baanbrekende en invloedrijke artiesten uit deze tijd.

Meer dan 300 objecten uit het David Bowie Archief, waaronder handgeschreven songteksten, originele kostuums, fotografie, ontwerpen van bijvoorbeeld albums, en zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar zijn voor het eerst samengebracht. Het demonstreert hoe Bowie’s werk is beïnvloed door en invloed heeft gehad op uiteenlopende stromingen in kunst, muziek, film, design, theater en de hedendaagse cultuur. Deze unieke expositie zal niet alleen de fans aanspreken maar ook jou. Meer dan een miljoen mensen hebben al genoten van deze fascinerende tentoonstelling.

Het Groninger Museum is de laatste plaats waar de tentoonstelling te zien zal zijn, na eerder te zijn vertoond in onder andere Toronto, Parijs en Melbourne.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.davidbowie-groningen.nl of naar de website van het Groninger Museum