EnglishNederlands

Nieuws > Markten Nijmegen

24-02-2015

Vlooienmarkt rond Stevenskerk

Iedere maandag vindt rond de Stevenskerk de gezellige Lusemert (vlooienmarkt) plaats. Zoeken en snuffelen naar antiek en brocante of naar gebruikte alledaagse dingen.

Groente- en warenmarkt

Op Kelfkensbos wordt ook op maandagen tussen 09.00 en 14.00 uur een grote groentemarkt gehouden. En een grote goed bezette warenmarkt is er dan op de Augustijnenstraat, Grote Markt, Burchtstraat en Hoogstraat.

Biologische, boeren- en warenmarkt

Op zaterdagen van 8.30 tot 14.00 uur is het Kelfkensbos het decor voor een specifieke groente- en biologische boerenmarkt, aangevuld met zuivel- en vis. Augustijnenstraat, Grote Markt en Burchtstraat in het centrum van Nijmegen bieden ook op zaterdag ruimte aan een uitgebreide warenmarkt.

Boeken- en platenmarkt maar ook kunst en curiosa

Ook iedere zaterdag op het Mariënburgplein van 10.00 tot 17.00 uur een boeken- en platenmarkt gehouden. Elke laatste zaterdag van de maand worden op het Mariënburgplein de kramen met boeken en platen aangevuld met verkoopstands voor kunst en curiosa.

Speciale zondagsmarkten

Op diverse zondagen en feestdagen zijn er zondagsmarkten, die ieder een eigen thema dragen. Een paasmarkt, een sinterklaasmarkt, een kermismarkt of een kerstmarkt...Afhankelijk van de dagen en festiviteiten, passen de kraamhouders de inhoud van hun kraampje aan.

Naast u bezoek aan de markt is het zeker de moeite waard om de leukste winkels van Nijmegen te bezoeken.Bekijk ze alvast hier.

 

Voor meer informatie zie: http://www.centrumnijmegen.nl/markt-in-nijmegen

 

#winkelen #winkels #shoppen #shopping #weekmarkt #streekmarkt #markt #markten #warenmarkt #groentemarkt #fruitmarkt #vlooienmarkt #biologische #boerenmarkt