EnglishNederlands

Nieuws > NN Marathon Rotterdam

19-02-2015

Evenement

12 april 2015

Op 12 april 2015 vindt de 35ste editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. Naast de vele duizenden lopers zal ook de absolute wereldtop tijdens deze jubileumeditie weer aan de start staan op een bruisende Coolsingel. Het marathonweekend is op die manier een mix van (top)sport en volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 925.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Het evenement kent diverse onderdelen:

• NN Marathon Rotterdam • 1/4 Marathon Rotterdam (10,55 km) - UITVERKOCHT

• AD Mini Marathon Rotterdam (4,2 km)

• NN Kids Runs (1 km & 2,5 km)

• Business Runs

Rotterdam Running Experience

Tijdens de Marathon Rotterdam vindt de 'Rotterdam Running Experience' plaats. De Rotterdam Running Experience bestaat uit twee onderdelen: het succesvolle initiatief 'De Marathon Supporter' en het terugkerende muziekonderdeel de Heartbeat of Rotterdam.

Heartbeat of Rotterdam

De acts van de Heartbeat of Rotterdam verbinden met hun muziek de hartslag van de vele duizenden lopers en vormen zo samen de 'Heartbeat of Rotterdam'. Rotterdam staat naast zijn supersnelle parcours wereldwijd bekend om zijn geweldige ambiance en het enthousiaste publiek en dat wordt door de 'Heartbeat of Rotterdam' nog eens benadrukt.

Alle informatie op: http://www.nnmarathonrotterdam.nl

 

#sport #marathon #evenementen #winkelen #winkels #shoppen #shopping