EnglishNederlands

Nieuws > Zaterdag 19 september Be Classic met Ricciotti Ensemble in de Beethovenstraat

18-08-2015

Op zaterdag 19 september staat de Beethovenstraat in het teken van klassiekers en klassiek. Tijdens Be Classic zetten de ondernemers hun ‘klassiekers’ onder hun producten in het zonnetje en is er de hele dag klassieke muziek te horen in de straat. De dag eindigt met een concert op het plein door het Ricciotti Ensemble: hét straatorkest bestaande uit veertig jonge, geestdriftige musici. Zij spelen overal en voor iedereen!

De ondernemers van de Beethovenstraat organiseren de hele dag bijzondere acties voor bezoekers en klanten. Zo zijn er happy hours (van 11 tot 12 en van 15 tot 16 uur), mini-concerten bij ondernemers in de zaak (tussen 15 en 17 uur), culinaire versnaperingen en een klapstoelconcert van Ricciotti op het plein (17.00 uur).

Alle activiteiten en het concert aan het einde van de dag zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Voor het concert op het plein wordt aangeraden een klapstoel of kussen mee te nemen (er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar). Vanaf 1 september kunnen klanten en bezoekers in winkels meedoen aan een actie om kans te maken op speciale VIP-plaatsen. Er worden 5 x 2 zitplaatsen met een hapje en drankje op de eerste rij voor de winnaars gereserveerd.

Be Classic is een vrolijke, muzikale dag vol verrassingen, georganiseerd door de ondernemers van de Beethovenstraat.

Voor het volledige programma, kijk op www.beethovenstraat.nl of www.facebook.com/beethovenstraat-amsterdam