EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam a la carte
 • winkelen amsterdam a la carte
  Assortiment
  Zowel mensen die een weekeindtrip willen maken als mensen die zich voorbereiden op een wereldreis vinden hier inspiratie en informatie! Reisboekhandel à la Carte verkoopt reisgidsen, wegenkaarten, wandkaarten, globes, reisverhalen, kompassen, atlassen, fotoboeken en wereldmuziek.

  Kenmerken
  Het aanbod van à la Carte is gevarieerder en uitgebreider dan dat van soortgelijke zaken. Het publiek bestaat voornamelijk uit mensen die op reis gaan en zich willen inlezen/voorbereiden. Maar ook liefhebbers van mooie kaarten en atlassen behoren tot de klantenkring. Aantrekkelijk aan deze zaak is dat iedereen hier ongemoeid gidsen en landkaarten kan inzien en vergelijken, van vakantiegangers tot mensen die een lange reis gaan maken. Daarbij is à la Carte een ruime winkel, de veelheid aan producten wordt overzichtelijk gepresenteerd.

  Sfeer
  De winkel ademt een open sfeer, de medewerkers helpen u op een prettige manier en weten waar ze het over hebben. Zij delen met de klanten hun liefde voor reizen en voor de diverse landen en landkaarten.

  Bijzonderheden
  Veel klanten hebben de neiging lang in de winkel te blijven rondneuzen, sommigen moeten zichzelf in bescherming nemen om niet hun hele salaris hier uit te geven. Het gebeurt regelmatig dat klanten vragen of ze hier kunnen komen werken.

  Achtergrond
  Reisboekhandel à la Carte bestaat sinds 1984 en was eerst gevestigd op het Spui. Sinds 1989 zit de winkel op de huidige locatie, in de gezellige Utrechtsestraat met zijn bijzondere winkels.

  Merken
  Capitoolgidsen, Lonely Planet, Rough Guides, Trotter, Michelin, Bradt, Trailblazer, ANWB-gidsen en -kaarten, Mo'media, Elmar, Dominicus, Insight Guides, Nelles-maps, Times atlassen, Triton natuurgidsen, Wolters-Noordhoff atlassen, National Geographic, Rainbow pockets, Recta kompassen, Footprint handbook, et cetera, et cetera.