EnglishNederlands
 • winkelen utrecht aba i 32 34
 • winkelen utrecht aba i 32 34
  Assortiment
  De meest verrassende ontwerpen om uw woonomgeving te veraangenamen vindt u in de kleurrijke wereld van Aba-i. Van prachtig katoenen en linnen handgeweven stoffen tot oude meubelen, futons en met kelim beklede bankjes. Van India tot Mexico, van de Verenigde Staten tot Guatamala: het beste uit de meest bijzondere plekken ter wereld vindt u terug in deze veelzijdige collectie. En omdat Aba-i alle artikelen rechtstreeks inkoopt bij haar vaste leveranciers is een uitstekende kwaliteit en vaste lage prijs gewaarborgd.

  Kenmerken
  Hier vindt u dus pure producten, gemaakt door plaatselijke vaklieden met traditionele ontwerpen, met oog voor cultuurbehoud. De goederen zijn zonder uitzondering handgemaakt c.q. handgeweven. Als u op zoek ben naar unieke moderne ontwerpen dan bent u hier aan het juiste adres.

  Sfeer
  De wondere wereld in deze prachtige winkel aan het water kenmerkt zich door de vele kleuren en warme uitstraling. Het is een wereld waar de oosterse en wersterse cultuur in unieke symbiose samenkomen, en waar de klant zich telkens opnieuw kan laten verrassen door eerlijke, degelijke producten, voorzien van kundig advies.

  Achtergrond
  Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit de mensen van Aba-I in het bloed. Sinds de opening van hun eerste filiaal in 1984 in Utrecht is hub consciëntieuze wijze van zakendoen een voorbeeld voor menig ondernemer. In de loop der jaren hebben zij dan ook met vele leveranciers van over de hele wereld een langdurige en hechte relatie weten op te bouwen.

  Merken
  Aba-i