EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam adri hairstyling amsterdam
 • winkelen amsterdam adri hairstyling amsterdam
 • winkelen amsterdam adri hairstyling
 • winkelen amsterdam adri hairstyling
  Assortiment
  Bij Hairstyling Adri wordt uw haar met de grootste zorg geknipt en behandeld door specialisten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van haarproducten van topkwaliteit. Zoals Sebastian, Alterna, Chi, and biosilk! Het knippen van lang haar én het kleuren van haar is de specialiteit van deze mooie kapperszaak in Amsterdam Oud-Zuid. Bij Hairstyling Adri verlaat elke klant de salon “Feeling like a million dollars! “

  Kenmerken
  Eigenaresse Adri heeft zich omringt met de beste specialisten. Niet alleen knippen maar ook haarkleuren is een heel bijzondere manier om iemands uiterlijk te verbeteren en bij International Colour Technician, Sam Sawyers bent u in zeer goede handen. Ook kunt u in de stoel belanden van Ronald Kampmann. Hij behoort internationaal tot de beste kappers. Adri zelf is gespecialiseerd in het knippen van lange haren. Knippen is haar absolute passie, zij zit al meer dan dertig jaar in het kappersvak.

  Sfeer
  De mooie kapperszaak is erg smaakvol ingericht en heeft een chique en trendy uitstraling. Een gezellige zaak met een prettige sfeer, waar altijd een gevarieerde groep klanten te vinden is. De zaak bouwt op een tevreden, trouwe klantenkring die keer op keer terugkomt. Hairstyling Adri is geen massakapper, waar klanten een nummertje zijn. Bij Adri krijgt u de aandacht die u verdient!

  Merken
  Onder andere: Moroccanoil, Alterna, Alterna Bamboo line, Chi, en Biosilk