EnglishNederlands
 • winkelen zwolle ainz heren
 • winkelen zwolle ainz heren
 • winkelen zwolle ainz heren
 • winkelen zwolle ainz heren
 • winkelen zwolle ainz heren
  Assortiment
  Deze hippe Men's Fashion Store verkoopt een breed assortiment sneakers, schoenen, jackets, jeans, ondergoed, t-shirts, sokken en armbanden van exclusieve merken als o.a. Filippa K, SSD SUSUDIO, Norse Projects, Army of Me, BLK DNM, ETQ, Filling Pieces en Vico Movement. Dit is de enige plek in Zwolle en omgeving waar al deze bijzondere merken exclusief verkrijgbaar zijn.

  Kenmerken
  AINZ streeft ernaar om blijvend onderscheidend te zijn. Eigenaar Leon overtuigde zowel binnen- als buitenlandse merken met zijn concept en heeft mede daardoor een mix van bijzondere items waarvoor je anders verre reizen moeten maken. En, zoals hij zegt: 'kleding koop je, een onderscheidende outfit selecteer je'. Hier worden goed betaalbare items afgewisseld met meer kostbare stukken. Met name de sneakers van Filling Pieces, ETQ en Vico Movement zijn populair en ook doen de de IT fashion items het momenteel erg goed. De doelgroep van AINZ is de modebewuste man tussen de 25 en 45 jaar die geeft om mooie kleding. Een man die geeft om zijn uiterlijk en op de hoogte is wat er op het gebied van lifestyle leeft.

  Sfeer
  De winkel bevindt zich in een karakteristiek pand met een prachtige gevel in de stijl van Art Nouveau. De authentieke pui en de strakke, industriële inrichting staan in mooi contrast met elkaar en de kleding komt in het interieur volledig tot zijn recht. De sfeer in de winkel is heel ontspannen. Er draait relaxte muziek op de achtergrond en er staat altijd een kopje koffie voor je klaar. De straat kenmerkt zich door speciaalzaken en prachtige oude panden. Hoewel de winkel centraal gelegen is, kun je hier makkelijk met de auto komen.

  Merken
  Filippa K, SSD SUSUDIO, Norse Projects, Army of Me, BLK DNM, ETQ, Filling Pieces, Vico Movement, Revolution, Vive L Homme, Won Hundred, Pig & Hen, Olaf Hussein, AINZ-Label vanaf januari 2015, Jason Markk, Heroes on Socks, 4530, Somewear.