EnglishNederlands

Amsterdam Vintage Watches & Jewelry
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches jewelry
 • winkelen amsterdam amsterdam vintage watches jewelry
  Assortiment
  De harten van de echte verzamelaars en liefhebbers gaan vanzelf harder kloppen bij de aanblik van de vele unieke stukken bij Amsterdam Vintage Watches. Behalve uiteraard vintage polshorloges, vestzakhorloges, sieraden en bijzonder glaswerk uit de art deco periode vind je hier ook een collectie costume jewelry (de voormalige Jorge Cohen collectie).

  Kenmerken
  Bij Amsterdam Vintage Watches vind je alleen unieke stukken. Geen twee horloges of sieraden zijn gelijk. De winkel is een aanrader voor liefhebbers en verzamelaars die authentieke vintage en ambachtelijk gemaakte artikelen kunnen waarderen. De indrukwekkende collectie trekt ook internationaal veel belangstelling.

  Sfeer
  De uitstraling is exclusief, omdat hier voornamelijk artikelen in de hoge prijsklasse worden verkocht. De bijzondere ruimte - aan een van de grachten – en de fraaie aankleding geeft de winkel nog extra cachet. De vriendelijke en deskundige bediening zorgt ervoor dat je welkom voelt en gauw op je gemak.

  Bijzonderheden
  De winkel ligt fraai aan een van de mooiste grachten van Amsterdam, en is als het ware een toegangspoort naar de bekende 9 straatjes, waar je nog veel meer bijzondere winkels vindt.

  Merken
  Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet, Breitling, Cartier, Omega, Longines en vele andere klassieke horlogemerken; en ook stukken van R. Lalique, Gallé, Eisenloeffel, Reggers en Georg Jensen. De collectie wisselt echter steeds!