EnglishNederlands

Andermanskeuken
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag andermanskeuken
 • winkelen den haag andermanskeuken
  Assortiment
  In AndermansKeuken van chef-kok Bob Burger kun je op elk moment van de dag terecht voor een ruime en gespecialiseerde keuze aan heerlijke gerechten. Bij het aanbreken van de dag kun je al aanschuiven voor een heerlijk ontbijt. De lunch biedt een rijk assortiment heerlijke broodjes, salades en warme gerechten, waaronder de befaamde steak tartaar. Ook is het mogelijk om te genieten van een High Tea met vers gebakken scones, hartige hapjes, soepen en warme en koude gerechtjes of een High Wine, bestaande uit de topwijnen en exclusieve amuses.

  Kenmerken
  In dit restaurant kun je de hele dag genieten van bijzondere gerechten en producten. En mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan is er na sluitingstijd de mogelijkheid voor private dining en op elke dag van de week de catering van je lunch of diner. 

  Sfeer
  De inrichting is trendy en helder met veel spiegels en banken. In deze prettige en rustige ambiance kun je optimaal genieten van de gerechten. En in de zomer kun je heerlijk buiten eten op het zonnige terras.

  Bijzonderheden
  Bij AndermansKeuken kun je genieten van het ambachtelijke biologische brood Vanmenno. Dit brood wordt met de hand gevormd en ingesneden en gebakken op de stenen vloer van de oven. En tijdens de High Tea is er een ruime keuze aan heerlijke thee, bijzondere melanges speciaal voor het restaurant gemaakt door de thee Leut in Den Haag.