EnglishNederlands

Angel Agudo Hair & Fashion
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam angel agudo
 • winkelen amsterdam angel agudo
  Assortiment
  Ze hebben een ijzersterk merkenpakket van Scandinavische, Italiaanse en Nederlandse mode voor zelfbewuste, moderne mannen, aangevuld met leren schoenen en slippers, leren tassen, sjaals, zonnebrillen, zilveren en etnische sieraden, boxershorts en andere accessoires. De haarsalon is voor zowel dames als heren, en voert een ruime collectie van haarverzorgings- en stylingproducten.

  Kenmerken
  Bij Angel Agudo Hair & Fashion hebben ze alles wat een man maar nodig kan hebben om zich te stylen. Ze richten zich bewust op Scandinavische merken: heel modieus, goed gesneden, rijke materialen, prima prijs/kwaliteitsverhouding én niet onbelangrijk: een goede fit voor de Nederlandse man.

  Sfeer
  De winkel heeft een prachtige art-deco-winkelpui. De zaak bestaat uit twee delen, voorin de kledingwinkel en achterin, met uitzicht op het kleine tuintje en de Oranjekerk, de kleine, professionele kapsalon.

  Bijzonderheden
  De beide eigenaren Miguel en Gerard zijn zelf aanwezig in de winkel. Zij kennen hun klanten en de klanten kennen hen. Van vaste klanten weten ze de maat uit het hoofd. Ze kopen alleen dat in wat ze zelf leuk vinden en zelf ook zouden willen dragen. De winkel is een grote walk-in-closet met kleding in hun stijl: een mix van het Spaanse temperament van Miguel en de nuchterheid van Gerard.

  Merken
  Mode: Bruuns Bazaar, Converse, Daniele Fiesoli, Drykorn, Gabba, Filippa K, Kuyichi, Levi's, Nudie, RA-RE. Haarverzorgings- en stylingproducten van Paul Mitchell en Fudge.