EnglishNederlands

Arice en Mi Pasión
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht mi pasion
 • winkelen maastricht mi pasion
  Assortiment
  In deze winkel bestaat het assortiment uit damesmode en dansschoenen voor vrouwen die de tango beoefenen en/of salsa- dan wel ballroomdansen. Ook voor heren zijn er dansschoenen (en binnenkort danskleding). Daarnaast zijn er leuke accessoires en cadeauartikelen te koop die allemaal raakvlakken hebben met de dans, zoals koffiekoppen met een tangomotief, een tangoagenda, kettingen en sjaals. Verder kunt u hier avondkleding kopen.

  Kenmerken
  Mi Pasión is de enige tangoboetiek in Nederland. Er zijn wel winkels die dansbenodigdheden verkopen, maar die richten zich meer op ballet, theater en dergelijke. Zelf reist de eigenares van Mi Pasión regelmatig naar Argentinië om schoenen in te kopen. Hiervoor geldt dan ook "op is op". Ook vrouwen die niet dansen, maar van aparte kleding en schoenen houden, kunnen hier terecht. En...u kunt voor de deur parkeren.

  Sfeer
  Zuidelijk aandoende winkel, niet-Nederlands. Het is een winkel, maar tegelijkertijd ‘a nice place to be’, waar dansers elkaar ontmoeten, danspartners treffen, nieuws en informatie uitwisselen en af en toe een optreden kunnen bijwonen.

  Achtergrond
  Niet voor niets heet de winkel Mi Pasión, Mijn Passie. Enkele jaren geleden begon de eigenares met tangodansen, ze was meteen verkocht. Daarbij koesterde ze al jaren de wens ooit een eigen winkel te hebben. Liefst in het bezienswaardige Maastricht met zijn zuidelijke karakter. Verder wil ze duidelijk maken dat dansen een hele fijne manier is om sociale contacten te hebben. ‘Vooral mannen moeten ontdekken wat de Tango met ze kan doen’.

  Merken
  Werner Kern, International Dance Shoes, Fabienne, Dance Naturals, Gladis, Menkes, Arianne, Beware Ballet & Body, Eden Rose,Cottonade, Blanc Nature, Cara Lotti, Falke, Dior.