EnglishNederlands

B Glamorous
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar b glamorous
 • winkelen alkmaar b glamorous
  Assortiment
  Exclusieve kralen, sieraden, cadeauartikelen en accessoires. B Glamorous geeft ook workshops, waar u met behulp van losse kralen, edelstenen en parels onder deskundige begeleiding zelf de prachtigste sieraden kunt maken. Elke sieraad wordt met de hand gemaakt en is altijd uniek in zijn soort. Kunstwerken op zichzelf!

  Kenmerken
  B Glamorous biedt veel exclusieve producten en een bijzonder goede en persoonlijke service naar de klant toe. U vindt er de ideale combinatie tussen kwaliteit, stijl, exclusiviteit en service voor een prima prijs.

  Bijzonderheden
  B Glamorous werkt veel in opdracht. Zo kunt u denken aan het laten ontwerpen van uw bruidssieraden of bijvoorbeeld een bijpassend sieraad bij een specifiek kledingstuk.Ook worden er veel sieraden gerepareerd, maar ook kan er van uw oude sieraad een nieuw ontwerp gemaakt worden. B Glamorous maakt gebruik van verschillende technieken bij het ontwerpen van sieraden zoals o.a. het knopen van parels en edelstenen.

  Merken
  Charlot Design, Xenox, Exoal, Imenso, Amora, Chamilia, Sari, Karin Byoux, Antica Murrina, New Bridge, Silver seven, Bulaggi,Dana Roso, Rebecca, Charlotdesign, Pilgrim en Djidji.