EnglishNederlands

Bagels & Beans
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam bagel beans pijp
 • winkelen amsterdam bagel beans pijp
 • winkelen amsterdam bagel beans pijp
 • winkelen amsterdam bagel beans pijp
 • winkelen amsterdam bagel beans pijp
  Assortiment
  Deze middelgrote lunchroom heeft zowel binnen als buiten ca. 45 zitplaatsen. De beans in de naam staat voor de koffie. De koffiebonen worden rechtstreeks geïmporteerd van een koffieplantage uit Panama. Alleen de beste bonen worden geselecteerd. Op de menukaart staan biologische bagels die rijk worden belegd, met voornamelijk biologische en duurzame producten. Er is een ruime keuze in hartige en zoete bagels. Eén van de lekkerste bagels is de bagel met gerookte wilde zalm, creamcheese, kappertjes en rode ui. Als je trek hebt in zoet, is de huisgemaakte cheesecake, carrotcake of dadeltaart een goede keuze. Ook worden er heerlijke verse vruchtensappen geserveerd die je een ware vitamineboost geven.

  Kenmerken
  Bagels & Beans is geïnspireerd op de kleuren van het Zuid-Franse Nice. Hoewel de bagel veelal bekend is uit Amerika, probeert men hier vooral de warmte uit Zuid-Europa over te brengen. De sfeer is persoonlijk, met hier en daar een humoristische knipoog. De uitstraling is ongedwongen, sfeervol, warm en hygiënisch. Dagjesmensen komen 's middags graag nog even terug voor een lekker stukje cheesecake. De avocadobagel en tunamelt doen het goed bij de locals. De toeristen uit hotels in de buurt komen graag ontbijten en bedrijven uit de buurt komen graag hun lunch bestellen, inclusief een grote allessap. Iedereen is welkom.

  Sfeer
  Persoonlijke sfeer en service, eerlijke producten, alles kan en mag. Net als in de Pijp zelf is er van alles te vinden rondom de Ferdinand Bolstraat. Er wonen maar liefst 144 verschillende nationaliteiten en daarom is er ook een breed scala aan horeca-aanbod, in alle prijsklassen. De diversiteit in het aanbod is enorm en je vindt er van kitsch tot kwaliteit. Er zitten ook bekende culturele activiteiten in de buurt, zoals diverse musea en rondvaartboten en in de zijstraatjes vind je de nodige hippe en creatieve, kleine bedrijfjes.

  Bijzonderheden
  Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat is de allereerste Bagels & Beans. In 1996 zijn Ronald Bakker & Ninande Thio hier begonnen. De sfeer paste prima in de sfeer van de Amsterdamse wijk de Pijp. Inmiddels is Bagels & Beans uitgegroeid tot een franchiseketen met 50 vestigingen, waarvan één in Duitsland. Op de Ferdinand Bolstraat worden de gasten van toen nog steeds graag gezien en is de sfeer nog altijd even persoonlijk.