EnglishNederlands

Bakkerij Blanche
Groningen, Centrum

 • winkelen groningen bakkerij blanche
 • winkelen groningen bakkerij blanche
 • winkelen groningen bakkerij blanche
 • winkelen groningen bakkerij blanche
 • winkelen groningen bakkerij blanche
  Assortiment
  Bakkerij Blanche is een brood en banketbakkerij waar je tegelijkertijd heerlijk kan genieten van een rijk ontbijt, uitgebreide lunch of alleen een koffie met misschien wel een lekker taartje. De prachtig vormgegeven ruimte gevuld met (hangende) kamerplanten is zeker een inspirerende plek om de dag te beginnen.

  Kenmerken
  De bakkers staan in alle vroegte al te bakken. Heerlijk vers gebakken brood en banket, en natuurlijk kan je vanaf 07:00 uur al genieten van een rijkelijk ontbijtbuffet of een goed gezette koffie. Geen tijd in de ochtend en neem het liever mee? Dat kan ook! Ze hebben hier ook heerlijke ontbijtjes to Go.

  Sfeer
  Bakkerij Blanche is een luxe ontbijt & lunchzaak in de binnenstad van Groningen. Met zijn industriële en  moderne interieur is het een prachtige ambiance waar je kan genieten van alles dat hier vers bereid is. het personeel is enthousiast en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

  Ontbijt & Lunch
  Er is volop keuze uit allerlei lekkernijen..! Muesli of Cruesli met vers fruit en superfoods, boekweit of havermout pannenkoekjes met vers fruit, knapperige croissants en nog veel meer. En wat dacht je van een lekker lunch met bijvoorbeeld een broodje Caprino met geitenkaas, spinazie, gebakken champions,walnoten of zo’n lekkere klassieker als een broodje Caprese met verse pesto, mozzarella, tomaat en pijnboompitten. Er is zeker voor elk wat wils.