EnglishNederlands

Bakkerij Maxima
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag bakkerij maxima den haag1
 • winkelen den haag bakkerij maxima den haag1
  Assortiment
  Bij Bakkerij Maxima kun je van ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur terecht voor heerlijke Turkse specialiteiten. Met de enorme sortering broodjes, croissants en gebaksoorten, broodjes donner, Turkse pizza (lahmacun), vegetarische pizza, Turks brood, borek (bladerdeegbroodje gevuld met feta of gehakt), simit (ringvormig broodje met sesamzaad) en allerlei soorten baklava (het zoete Turkse gebak) is elke lekkere trek hier wel te stillen!

  Kenmerken
  Bakkerij Maxima onderscheidt zich van andere winkels door de enorme sortering, de hygiëne en de versheid. Of je nu van zoet of hartig houdt: op elk moment van de dag kun je hier verse broodjes en andere lekkernijen krijgen.

  Sfeer
  De sfeer is hier gemoedelijk, en je wordt hier vriendelijk geholpen. Tot de trouwe vaste klanten behoren allerlei mensen uit de buurt, scholieren, studenten, ouders met kinderen.

  Bijzonderheden
  Leuk om te weten: De Turkse pizza van Bakkerij Maxima is onlangs uitgeroepen tot de lekkerste Turkse pizza van Den Haag door het testpanel van NL070, het stadsmagazine van Den Haag. Smaak is niet in woorden uit te drukken, dus kom gerust langs om het zelf te proeven! Op zondag is de winkel van 08.00 – 21.00 uur open.