EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam barber
 • winkelen amsterdam barber
 • winkelen amsterdam barber
 • winkelen amsterdam barber
 • winkelen amsterdam barber
  Assortiment
  Mannen, opgelet! Bij deze authentieke barber kun je jezelf een nieuw kapsel laten aanmeten én je baard of snor meteen mee laten nemen. En dat betekent een echte scheerbeurt, met een echt mes. Lekker ouderwets. Of niet? Want je komt dan tot de ontdekking dat er helemaal niets ouderwets is aan deze barbershop. Met een hip interieur en behandelingen als onder andere 'The Dude' (trimbeurt voor je baard of snor), 'The Dean' (een echte rock 'n roll knipbeurt) of publiekslieveling 'The Starsky & Hutch' (gecombineerde knip- en trimbeurt), is dit de plek voor een authentieke scheer- of knipbeurt.

  Kenmerken
  Dit is pure ambacht, in een modern jasje. Bijna elke behandeling wordt afgesloten met koude of warme handdoeken en een heerlijke moisturizer. Op en top verwennerij voor de man. Qua producten doen vooral de baardproducten het goed en qua behandelingen is de Starsky & Hutch erg in trek onder het publiek.

  Sfeer
  Er hangt een stoer, vintage sfeertje. De shop is gelegen in een leuk deel van de stad, om de hoek van de Haarlemmerstraat waar je verder superleuke andere winkeltjes vindt. 

  Bijzonderheden
  Ze staan ook vaak op festivals en andere evenementen dus houd ze in de gaten!

  Merken
  O.a. Triumph & Disaster, Prospector & Co en eigen label Taylor of Old Bondstreet.