EnglishNederlands

Beadbrothers
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar beadbrothers
 • winkelen alkmaar beadbrothers
  Assortiment
  Ieder sieraad komt direct van de huisontwerpers en is handgemaakt. Daardoor draagt iedere creatie een eigen persoonlijkheid met zich mee. Prachtige kralensnoeren, zilveren sieraden en accessories: Zelfs het kleinste item is een betekenisvolle gift.

  Kenmerken
  Ondanks de grote hoeveelheid handwerk is de stijlvolle kwaliteit van Beadbrothers uiterst betaalbaar. Dit kleurrijke zaakje wordt dan ook drukbezocht door klanten uit alle lagen van de bevolking. De zilveren kralen en de elegante magneetsluitingen verdienen een speciale vermelding.

  Sfeer
  De bonte verzameling materialen en kleuren is een lust voor het oog. Ook de andere speciaalzaakjes in de historische Hekelstraat zijn zeer de moeite waard.

  Bijzonderheden
  Beadbrothers verwezenlijkt ook uw droomsieraad. De ontwerpers nemen uitgebreid de tijd om uw ideeen op professionele wijze te realiseren. Ook voor reparaties en vervanging van onderdelen.

  Achtergrond
  Eigenaars Max Houben en John Diepeveen deden jarenlange ervaring op in de reguliere retailverkoop van sieraden, maar hun creativiteit en geestdrift vond pas echt uiting in Beadbrothers, een geheel eigen concept. Nog steeds hebben de twee er de tijd van hun leven.