EnglishNederlands
 • winkelen middelburg beadle
 • winkelen middelburg beadle
 • winkelen middelburg beadle
 • winkelen middelburg beadle
 • winkelen middelburg beadle
  Assortiment
  De naam verraadt het stiekem al een beetje: als je van kralen houdt, zit je goed! Je vindt ze hier in glas of edelsteen, letters of cijfers, transparant of gekleurd, groot of klein en natuurlijk in vele kleuren. Daarnaast vind je er leuke andere accessoires voor aan je ketting of armband, bijvoorbeeld geinige bedeltjes, roosjes en veertjes. Wat ooit begonnen is als een sieraden- en kralenwebshop is inmiddels uitgegroeid tot een echte winkel.Trotse eigenaresse Sjoukje heeft zelfs van haar hobby haar beroep kunnen maken. Niet alleen heeft ze een uitgebreide collectie kralen, ze koopt ook de mooiste sieraden in, haar assortiment is inmiddels uitgebreid met woonaccessoires én ze geeft sieradenworkshops. Er is dus nog hoop voor de mensen die denken niet zo into DIY te zijn... oefening baart kunst!

  Kenmerken
  Het assortiment wisselt vaak en gaat mee met de trends. Met de woonaccessoires probeert de winkel je een beetje het Zeeuwse kustgevoel te geven. Je ziet hier daarom veel zeegroene en witte kleuren en dat trekt vooral de dames onder ons (en gezellige vrijgezellenfeestjes of personeelsuitjes). Ook de Zeeuwse knoop is populair: vroeger onderdeel van de typisch Zeeuwse klederdracht, nu vooral een symbool voor Zeeland en een bijzonder item om niet meer te vergeten.

  Sfeer
  Ze zijn gevestigd in een leuke straat met veel andere unieke winkeltjes, speciaalzaken en horeca. De Langeviele ligt pal in het centrum van de stad en is eigenlijk niet te missen bij je tour door Middelburg. 

  Merken
  Biba, Kazuri, Blinckstar, Exoal, ChicLeFreak, Zebra, My66, Priddy, Zzier, Viva, 4EverWithEveryone, Karma, Myjewellery, Beachbumb.