EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam beauregard
 • winkelen amsterdam beauregard
  Assortiment
  Pas op! Een bezoek aan deze snoepwinkel voor damesaccessoires is op eigen risico. Want voor u het weet kunt u niet meer stoppen met kopen. Beauregard is immers een walhalla voor mensen die houden van leuke, hippe accessoires. Sieraden, ceintuurs, tassen, portemonnees, slippers, bikini’s, shawls, laarzen, jeans en kleding. Eindelijk weer een winkel met spulletjes die niet overal te vinden zijn. Het bevordert de koopgeest. Vooral ook omdat de trendy accesoires nog zeer betaalbaar zijn ook.

  Kenmerken
  Deze sfeervolle boutique wordt gekenmerkt door een bijzondere mix van gezelligheid, heerlijke muziek, lekkere geuren, enthousiaste medewerkers en originele items. En natuurlijk is constant vernieuwende collectie ook een prima bron voor originele cadeaus.

  Sfeer
  De warme, gezellige ambiance roept een soort mediterraan Ibiza-gevoel op. En natuurlijk trekken de leuke producten ook een leuk publiek aan, wat de ongedwongen sfeer alleen maar bevordert.

  Achtergrond
  In Amstelveen groeide de boutique binnen 6 jaar uit tot een waar fenomeen. En dus besloot eigenaresse Corrine Zwart in de gezellige 9 straatjes haar tweede winkel te openen. Het is tevens de tweede winkel waar de volledige collectie van het huismerk Beauregard te verkrijgen is. 

  Merken
  Naast onze eigen labels Beauregard en SO-BEAU verkopen wij o.a. Aim, Anna+Nina, Blinckstar, Beatrice SanFrancisco, Cowboysbag, Hippy Chick, Isato, Ibiza people, Knitted, Lazamani, Lott, Mavi Jeans, Nu by staff, OSI ,Transmission & Bridget the label.