EnglishNederlands
 • winkelen heemstede bedden en goed
 • winkelen heemstede bedden en goed
 • winkelen heemstede bedden en goed
 • winkelen heemstede bedden en goed
 • winkelen heemstede bedden en goed
  Assortiment
  Dit is dé beddenspeciaalzaak van Heemstede. Eigenaresse Suzanne heeft jarenlang ervaring opgebouwd in de bedtextielbranche en weet daardoor als geen ander wat er nodig is voor een goede en gezonde nachtrust. Het assortiment van haar winkel bestaat uit: boxsprings (van Wonderland), matrassen en bedtextiel. Ze verkoopt hier o.a. het complete assortiment van het bekende Van Dyck linnengoed. Daarnaast vind je hier ook McGregor dekbedovertrekken, badjassen, moltons, lakens, spreien, kussens (hoofdkussens en sierkussens), sauna- en strandlakens, dekbedden (winter en zomer), badmatten, badlakens en handdoeken. Op de bedden krijg je 5 jaar volledige garantie en zelfs 20 jaar als het gaat om breuken van veer en frame. Alles is ook online te bestellen en je kunt het vanuit de winkel ook gemakkelijk thuis laten bezorgen.

  Kenmerken
  Deze winkel is supercompleet en alles is op voorraad. Met zo'n uitgebreid assortiment van topkwaliteit zit je altijd goed, wat je ook kiest. Toch is het belangrijk dat je altijd producten kiest die bij jou passen. Laat je dan ook uitgebreid adviseren onder het genot van een kopje koffie. De winkel mag dan wel in Heemstede liggen, de klanten komen van heinde en verre. Je vindt hier zowel betaalbare als exclusieve producten. De bedden hebben afneembare hoofdeindes en bestaan geheel uit wasbare stoffen. De dekbedovertrekken zijn er in hoogwaardige soorten katoen (Egyptisch, percal of satijn) en er zijn maar liefst 30 soorten hoofdkussens (koel, anti-allergisch, met steun of nekrol, soft, medium, firm, dons, synthetisch en nog veel meer).

  Sfeer
  Het voelt er warm, gezellig en opgeruimd en de collectie is mooi gepresenteerd. Daarnaast kun je heel goed verder winkelen in de omgeving. De winkel ligt aan de gezellige Binnenweg, welke zelfs samen met de Raadhuisstraat is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van 2013! Do we need to say more?

  Merken
  Wonderland, Norway, van Dyck en McGregor.