EnglishNederlands

Bentveld Interieur B.V.
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden bentveld interieur bv
 • winkelen leiden bentveld interieur bv
  Assortiment
  Bij Bentvelt Interieur vindt u werkelijk alles om uw hele huis in te richten. Van designmeubelen tot gordijnstoffen en kasten en tvmeubels tot kantoormeubelen en vloerbedekking. De mooie collectie is samengesteld uit diverse merken. Zo hebben ze veel Nederlandse merken, mooie stijlvolle meubelen uit Duitsland en Italiaans Design. Hierdoor ontstaat er een mooie mix die vele doelgroepen zal aanspreken.

  Kenmerken
  De middelgrote winkel middenin het bruisende hart van de stad heeft diverse design klassiekers en nieuwe ontwerpen zodat mensen altijd geïnspireerd worden om mooie combinaties te maken.Ze vullen dit altijd aan met leuke hebbedingen en trendy stoffen en accessoires.

  Sfeer
  Het personeel kan u op een inspirerende manier helpen met het inrichten van uw huis waardoor er een omgeving ontstaat die prettig en comfortabel aanvoelt. 

  Achtergrond
  Deze winkel bestaat al bijna 50 jaar en is over gegaan van vader op zoon. Bij de huidige eigenaar Hanno Bentveld, die de winkel nu al meer dan 10 jaar in zijn bezit heeft, zit het ontwerpen van mooie interieurs dan ook in zijn bloed. Hij en zijn team van interieurontwerpers helpen u graag met het inrichten of verfraaien van uw huis.

  Bijzonderheden
  Vanwege het grote assortiment is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een jacht, vakantiehuis of kantoor door Bentveld Interieur in te laten richten. En in januari is er altijd opruiming met zeer aantrekkelijke aanbiedingen.