EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden beone 139
 • winkelen leeuwarden beone 139
  Assortiment
  In de gezellige en stijlvolle winkel van BeOne kun je jezelf van top tot teen in het nieuw steken. Je kunt hier terecht voor al je kleding, maar ook voor leuke laarzen en schoenen. Met de trendy accessoires zoals tassen, shawls, kettingen en riemen kun je je outfit de finishing touch geven. De collectie is elegant, met een sportieve knipoog. Zowel de bekende merken als het eigen merk richten zich op de zelfstandige vrouw met stijl en klasse.

  Kenmerken
  Be One is niet zomaar een winkel, maar een modeconcept. Een experience. De klant staat centraal, en de beleving zit ‘m in de kleine details. De zorgvuldig geselecteerde merken zijn onderling zo afgestemd, dat je ze uitstekend met elkaar kunt combineren. Naar hartelust mixen en matchen dus! Prettig is ook dat de kleding overzichtelijk is gepresenteerd. 

  Sfeer
  De authentieke elementen zoals de antieke leestafel, mooie spiegels en de eigen foto’s zorgen voor een warme en inspirerende sfeer. De etalage is een echte blikvanger. De etaleurs zorgen minimaal elke twee weken voor een aantrekkelijke en verzorgde presentatie van nieuwe outfits. Hier doe je vast goede ideeën op! Je krijgt hier nog echt persoonlijke aandacht en deskundig advies, en er staat een heerlijk kopje Illy koffie voor je klaar.

  Bijzonderheden
  De bijzondere BeOne ‘experience’ piekt tijdens het Fashion Event, de feestelijke opening van elk seizoen, waarvoor alle vaste klanten worden uitgenodigd. BeOne is ook gevestigd in Drachten, Sneek, Zwolle, Den Bosch, Lisse, Woerden, Alphen a/d Rijn, Baarn, Hoofddorp, Gouda en Maastricht. Vanaf het voorjaar van 2009 heeft BeOne ook een winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam en in Hilligersberg in Rotterdam. 

  Merken
  BeOne, Josephine & Co, Fred de la Bretoniere, Mark, Repeat, Sarah Pacini, Anne Fontaine, Cambio, Creenstone, Rosner en Airfield.