EnglishNederlands
 • winkelen maastricht beone
 • winkelen maastricht beone
  Assortiment
  Bij de sfeervolle winkel van BeOne kunnen vrouwen zich van top tot teen in het nieuw steken. Je hebt hier de keuze uit een uitgebreide collectie dameskleding van bekende merken en het eigen merk BeOne, allemaal voor de zelfstandige vrouw met stijl en klasse. Ook voor leuke laarzen, mooie schoenen en trendy accessoires zoals tassen, shawls, kettingen en riemen ben je hier aan het juiste adres. De collectie is elegant, met een sportieve knipoog. De Stokstraat is een prachtige winkelstraat met allure en een exclusief aanbod.

  Kenmerken
  BeOne is niet zomaar een winkel, maar een modeconcept. Een experience. De klant staat centraal, en de beleving zit ‘m in de kleine details. De merken zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat je ze uitstekend met elkaar kunt combineren. Naar hartelust mixen en matchen dus! 

  Sfeer
  De uitgebreide collectie wordt stijlvol en overzichtelijk gepresenteerd. De authentieke elementen zoals de antieke leestafel, mooie spiegels en de eigen foto’s zorgen voor een warme en inspirerende sfeer. De etalage is een echte blikvanger. De etaleurs zorgen minimaal elke twee weken voor een aantrekkelijke en verzorgde presentatie van de outfits. Zo kun je alvast wat goede ideeën opdoen! Prettig is dat je hier nog echt persoonlijke aandacht en deskundig advies krijgt, en een heerlijk kopje Illy koffie.

  BeOne
  Het eigen merk BeOne is exclusief ontwikkeld voor de BeOne vrouw: de zelfstandige vrouw die midden in het leven staat en gevoel heeft voor stijl. De BeOne vrouw is ondernemend, en weet kwaliteit, comfort en klasse te waarderen. De BeOne collectie past perfect bij de andere merken en heeft een perfecte pasvorm. 

  Bijzonderheden
  De bijzondere BeOne ‘experience’ piekt tijdens het Fashion Event, de feestelijke opening van elk seizoen, waarvoor alle vaste klanten worden uitgenodigd. BeOne is ook gevestigd in Drachten, Leeuwarden, Sneek, Zwolle, Den Bosch, Lisse, Woerden, Alphen a/d Rijn, Baarn, Hoofddorp, en Gouda. Vanaf het voorjaar van 2009 heeft BeOne ook een winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam en in Hilligersberg in Rotterdam.

  Merken
  Josephine & Co, Fred de la Bretoniere, Mark, Repeat, Sarah Pacini, Anne Fontaine, Cambio, Creenstone, Rosner en Airfield, BeOne.