EnglishNederlands

Bettie Boek
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch bettie boek
 • winkelen den bosch bettie boek
  Assortiment
  Een paradijs voor de boekenwurm die houdt van betaalbare klassiekers en hedendaagse bestsellers. Boekenminnend Den Bosch heeft Bettie Boek inmiddels liefdevol in de armen gesloten. Niet alleen vanwege de ongekend ruime collectie tweedehands boeken, maar ook door de prachtige, authentieke omgeving, waarin de verfijne, literaire selectie perfect tot haar recht komt.

  Kenmerken
  De passie voor romans en geschiedenis komt duidelijk terug in de brede, toegankelijke collectie. Accenten zijn vooral gelegd op de hedendaagse schrijvers, die - tezamen met een brede keuze niet te missen klassiekers - het grootste deel van het boekenaanbod beslaan.

  Sfeer
  Kunst is eigenlijk altijd verweven geweest met deze unieke locatie. De bijzondere voorgeschiedenis van het gebouw heeft daarbij onmiskenbaar enkele sporen nagelaten. Zo waren de eerder in het pand gevestigde Galerie van den Berg en Luïscius Books zeker niet de minste voorgangers van Bettie Boek. De centrale ligging en grote verscheidenheid aan horeca, winkels en woonhuizen maakt de omgeving tot een bruisende plek, waar altijd iets te beleven valt.

  Achtergrond
  Haar passie voor literatuur heeft eigenaresse Bettie van den Berg doen besluiten deze heerlijke boekwinkel te beginnen. Het enthousiasme waarmee ze haar gasten ontvangt maakt Bettie Boek tot een van de meest gewaardeerde winkels in Den Bosch.

  Merken
  Tweedehands romans.