EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom bibelino
 • winkelen bergen op zoom bibelino
 • winkelen bergen op zoom bibelino
 • winkelen bergen op zoom bibelino
 • winkelen bergen op zoom bibelino
  Assortiment
  Je vindt hier superleuke kinderkleding in merken als o.a. IKKS, Imps & Elfs, Mc Gregor en Scotch & Soda. Qua maten vind je hier kleding voor baby’s vanaf de geboorte (maat 50) tot tieners van ongeveer 14 jaar (maat 176). Het aanbod kenmerkt zich door de juiste mix van hippe trends en klassieke basics. Ook verkopen ze passende accessoires voor een complete look en leuke kraamcadeautjes. Als je hier een cadeautje koopt, weet je zeker dat het mooi wordt ingepakt! De winkel staat stiekem namelijk best een beetje bekend om haar originele cadeauverpakkingen.

  Kenmerken
  De accessoires zijn duidelijk in trek bij de klantenkring, die overigens zeer divers is. Vooral jonge ouders komen hier shoppen, maar ook opa’s, oma’s, moeders, vaders en natuurlijk vriendinnen gezellig met elkaar. Online is alles te koop, maar het echte stylen, combineren en proberen kan alleen in levende lijve. Het is ook grappig om te zien dat er vaak kids spontaan even de winkel binnen lopen om even te spelen of te kletsen. Hartstikke gezellig! En daar is een kinderwinkel natuurlijk ook voor bedoeld.

  Sfeer
  Gezellig en toegankelijk. En met al dat moois, in bijna elk hoekje van de winkel, voelt het meer als een snoepwinkel. Als klant raak je echt niet uitgekeken! Verder nemen de vriendelijke medewerkers echt de tijd voor je. 't Vierkantje is een prettige omgeving en een leuk winkelgebied met enkel en alleen speciaalzaken. Dit maakt de straat ontzettend uniek en bijzonder. Hier is winkelen nog écht winkelen.

  Merken
  IKKS, Scotch & Soda, Scotch R'belle, Muy Malo, NONO, Baker Bridge, Retour, Bengh en Bor*z, Claesen's, Imps & Elfs, Mc Gregor, Cowboysbelt, Gooische Frutsels, BamBam.