EnglishNederlands
 • winkelen deventer bibett
 • winkelen deventer bibett
  Assortiment
  Deze winkel is een waar paradijs voor de modeliefhebber. Je vindt er 125 m2 aan kleding, schoenen en modeaccessoires. Het assortiment is zeer uitgebreid, waardoor iedereen hier kan slagen.

  Kenmerken
  Bibett wordt gerund door Jette Christensen en dochter Bianca Boterweg. Hun stijl is representatief voor het assortiment in de winkel. Voor diverse leeftijdscategorieën vind je hier stijlvolle, modieuze, trendy of juist klassieke kleding in uiteenlopende prijsklassen. De dames staan altijd klaar om je met mensenkennis en oog voor detail de meest verrassende combinaties te laten zien.

  Sfeer
  In de winkel hangt een warme en huiselijke sfeer, die er voor zorgt dat je hier graag rustig rondkijkt. Gezelligheid is heel belangrijk in deze winkel. Klanten schuiven regelmatig aan, aan de grote tafel achter in de winkel voor een kopje koffie of een praatje.

  Merken
  Alain Manoukian, Circle of Gentlemen, Compagnia Italiana,Daite, Day, Iceberg, Jean Paul, Jean Paul Gaultier, Moschino, ML, Renato Nucci, Roccobarocco, RED Valentino, Sem Per Lei.