EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam biec
 • winkelen amsterdam biec
 • winkelen amsterdam biec
 • winkelen amsterdam biec
 • winkelen amsterdam biec
  Assortiment
  In deze winkel hebben ze een zeer ruim en gevarieerd assortiment. Je kunt er terecht voor mooie leren tassen. Waaronder hun eigen tassenlijn met de brandname Tadei (www.tadei.nl): Italiaanse elegantie en kwaliteit. Daarnaast tref je er altijd leuke hoedjes, petjes en kleding aan, geschikt voor het seizoen: basic, simpel en stijlvol. Verder lampen, kinder- en cadeauartikelen, note, foto- en schetsboeken van leer en handgeschept papier, kinderschoentjes de betere sieraden, glaswerk, porseleinen Japanse kommen naast modeaccessoires en design artikelen.

  Kenmerken
  Biec. blijft verrassen met originele, leuke, prettige en tevens handige hebbedingen. Voor een origineel cadeautje voor jezelf of voor een ander ben je hier zeker aan het juiste adres. Je kijkt je ogen uit en er is voor elke smaak iets te vinden. Sinds kort is BIEC ook op de babytour. Mooie 100% organic babykleding van Kids Case. 

  Sfeer
  De winkel heeft een gezellige en persoonlijke uitstraling, waarin je heerlijk op je gemak rond kunt snuffelen. Het ligt in een gezellige Amsterdamse buurt vlakbij de Stopera en de Hermitage aan de Amstel.

  Merken
  (onder meer) Kids Case, Serax, Cowboy Bags, Cortina, Happy Horse, Kitchen en Trend, Present Time, Kikkerland, Tadei (tassen).