EnglishNederlands

Big-Beautiful Underwear
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede big beautiful underwear
 • winkelen enschede big beautiful underwear
  Assortiment
  Deze knusse winkel is al meer dan 15 jaar dé lingeriespeciaalzaak van het oosten van Nederland. Big Beautiful Underwear is gespecialiseerd in lingerie, bikini’s, badpakken en nachtkleding in grote maten. De rekken hangen vol met leuke bh’s en slips voor jonge meiden, uitdagende lingerie voor een spannende avond of wat meer degelijke setjes voor een ouder publiek. Met kant, fluweel, satijn of juist heel eenvoudig: deze winkel heeft voor elk wat wils in de cupmaten D t/m K.

  Kenmerken
  Voor veel vrouwen met een grotere cupmaat is het lastig goede en vooral mooie lingerie te vinden. Big Beautiful Underwear speelt goed in op deze vraag met een ruim assortiment lingerie in de maten cup D t/m K. Vooral voor bh’s en bikini’s in grote en bijzondere maten ben je hier aan het juiste adres.

  Sfeer
  De sfeer bij Big Beautiful Underwear is gemoedelijk, warm en knus. Je krijgt hier veel persoonlijke aandacht en uiteraard een goed advies. De zaak trekt een gemêleerd publiek van jong tot oud.

  Bijzonderheden
  Als je hier voor de eerste keer komt, worden je maten altijd even opgemeten. Niet onverstandig, want 90 % van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde maat! Tegenover Big Beautiful Underwear bevindt zich een parkeergarage. Als je van ver komt, kun je hier dus vlakbij parkeren.

  Merken
  Anita, Felina, Fraya, Fantasie, Empreinte, Rosa Faya, Miracle Suit, Ulla en nog veel meer!