EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam bigenbelg oud west
 • winkelen amsterdam bigenbelg oud west
 • winkelen amsterdam bigenbelg oud west
 • winkelen amsterdam bigenbelg oud west
 • winkelen amsterdam bigenbelg oud west
  Assortiment
  Deze hippe kinderwinkel verkoopt kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed en accessoires van merken als o.a.. Bobo Choses, Claesens, Bergstein, Aden+Anais, Mini Rodini en Vans. Het assortiment is heel modern en superuitgebreid. Je wordt echt hebberig van alle schattige shirtjes, broekjes, jasjes, jurkjes, en truien die in de rekken hangen. En dan hebben we 't nog niet eens gehad over alle bijzondere cadeautjes die er te vinden zijn.

  Kenmerken
  Eigenaresses Iris, Sarah en Liselot zijn altijd op zoek naar leuke, nieuwe merken om de collectie uit te breiden. Ze staan bekend om hun frisse en eigentijdse collectie. Een merk dat bijvoorbeeld erg in trek is bij jonge, hippe ouders is Mini Rodini, direct te herkennen aan de grappige prints. En wat te denken van die gave regenlaarsjes van Bergstein? Rood, blauw, grijs, geel, lime-groen, oranje, paars... in bijna elke kleur wel te krijgen. Superleuk, praktisch en ook gaaf als cadeautje!

  Sfeer
  De winkel ligt in het gezellige Oud-West. In dit karakteristieke buurtje kun je van alles vinden: van de dagelijkse dingen bij de supermarkt tot op en top winkelen bij verschillende modezaakjes en lekker eten en drinken tussen de bedrijven door. Dit is zo'n straat waar je zelfs op zaterdagmiddag nog relaxed kunt shoppen. Heerlijk!

  Merken
  Mini Rodini, Bobo Choses, Popupshop, Beau Loves, Mini and Maximus, BangBang Copenhagen, Munster, Gray Label, Shampoodle, Anive for the Minors, FargForm Sweden, Emile & Ida, Soft Gallery, MARMAR Copenhagen, Indikidual, Bonnie Baby, Claesens, Aden+Anais, Barts, Vans, Happy socks, Hummel, Native, EZPZ, Sun San Saltwater Sandals, Fjallraven, OMMdesign, Engelpunt, Janod, Jellycat.