EnglishNederlands
 • winkelen utrecht bigoli 12
 • winkelen utrecht bigoli 12
  Assortiment
  Bigoli verkoopt rijkelijk belegde Italiaanse broodjes, verse (pasta)salades en een geurige espresso of cappuccino. Alles om mee te nemen. Voor op de broodjes zijn er de heerlijkste Italiaanse kazen en hammen: mozzarella, geitenkaas, cabrales of cambozola, parma- en nootham, maar ook bijvoorbeeld een smeuïge tonijnsalade. Je kiest niet alleen zelf je beleg, maar ook je broodje. Een olijvenciabatta, of juist de zongedroogde tomatenvariant, een focaccia … je zegt het maar. Alle broodjes worden eerst bestreken met geurige olijfolie en meestal ook belegd met verse tomaat of rucola.

  Kenmerken
  Broodjeszaak Bigoli is een uitbreiding van de delicatessenwinkel aan de overkant. Hier komen ook de heerlijk verse ingrediënten vandaan. Wat je ook kiest, het beleg belandt royaal op je broodje. De broodjes worden de hele dag door vers afgebakken en ter plekke bereid. Waarbij je zelf aanwijzingen mag geven. Voor (sta-)tafeltjes is geen vergunning, dus wel meteen hup met je broodje naar buiten. Alwaar je geregeld langs een rijtje hongerige wachtenden loopt, want ‘de lekkerste broodjes van Utrecht’ zijn behoorlijk populair. Het mag duidelijk zijn waarom.

  Sfeer
  Bij Bigoli is het altijd gezellig druk. Italiaans eigenlijk. Het publiek is gevarieerd, met zeker doordeweeks veel studenten. De bediening is vriendelijk en vooral snel, wat gezien de flinke toeloop zeer prettig is.