EnglishNederlands
 • winkelen utrecht bigoli
 • winkelen utrecht bigoli
  Assortiment
  Bij Bigoli vind je een duizelingwekkend assortiment verse Mediterrane specialiteiten. Pasta’s, tapas en anti-pasti, worsten, hammen, kazen, wijnen, olieën & azijnen, brood, verse kruiden en groenten. Maar ook koffie en koekjes. Hier haal je in een keer alle ingrediënten voor een avond echt Italiaans tafelen. Je kunt het zelf thuis bereiden óf kant en klaar meenemen. Buon appetito!

  Kenmerken
  In dit culinaire paradijs wordt de hele dag gekookt. De heerlijke geuren doen je dan ook direct het water in de mond lopen. Een knapperd die hier weerstand aan kan bieden. Bij Bigoli tref je een heel gemêleerd publiek, wat niet verwonderlijk is voor zoiets universeels als lekker eten.

  Sfeer
  Lekker eten doe je in een warme, sfeervolle ambiance. En je boodschappen liefst ook. De warme kleuren en antieke kasten van Bigoli, geven je meteen het Mediterrane gevoel. Hier geen strakke, onpersoonlijke inrichting maar een gezellige Italiaanse “Salumeria” sfeer. En zelfs met je ogen dicht waan je je in Italië. Daar zorgen de koks wel voor!