EnglishNederlands

Bijzonder-heden Atelierwinkel
Zwolle, Zwolle Centrum

 • winkelen zwolle bijzonder heden
 • winkelen zwolle bijzonder heden
 • winkelen zwolle bijzonder heden
 • winkelen zwolle bijzonder heden
 • winkelen zwolle bijzonder heden
  Assortiment
  Atelierwinkel Bijzonder-heden biedt bijzondere artikelen om van te genieten. Je vindt hier een verrassende en originele collectie sieraden, tassen, kleding, keramiek, woonaccessoires, cadeaus en toegepaste kunst. De producten zijn voor een groot gedeelte handgemaakt van natuurlijke materialen en daarom stuk voor stuk uniek. Kom gerust eens een kijkje nemen bij deze artistieke winkel voor bijvoorbeeld een origineel cadeau voor een dierbaar iemand of gewoon voor jezelf.

  Kenmerken
  Met name de sieraden, vilten artikelen en tassen zijn erg in trek. Dat is niet zo verwonderlijk, want deze zijn veelal uniek en hebben een eigen ziel. Elk artikel heeft dan ook iets bijzonders. De winkel is voortgekomen uit de passie van de eigenaresse om te creëren en haar liefde voor mooie dingen.

  Sfeer
  Bijzonder-heden is een kleine knusse winkel in een van de oudste straatjes van Zwolle. Door de smaakvolle presentatie en de combinatie van handgemaakte en serieproducten heeft deze winkel een originele inrichting. De wijk heeft een authentieke historische sfeer. Het is de culturele wijk van Zwolle, met Museum De Fundatie, het filmhuis en het theater om de hoek.  Bijzonderheden
  Bijzonder-heden levert ook maatwerk. Omdat veel producten handgemaakt zijn is er veel mogelijk. Ben je op zoek naar iets speciaals? Vraag dan vooral naar alle mogelijkheden.

  Merken
  Zitiz, Fulfilled, Atelier Merique, Siergoed, By Mölle, Inti, Gijzz, Zwei, Seletti, Serax, Pols Potten, Two-O, Culture Mix, Nud Collection en meer.