EnglishNederlands

Binenbaum Antiques & Jewelry
Amsterdam, Spiegelkwartier

 • winkelen amsterdam binenbaum antiques jewelry
 • winkelen amsterdam binenbaum antiques jewelry
  Assortiment
  Mensen die van mooie dingen houden zijn op hun plek in de kleine winkel in het antiekkwartier van Amsterdam. Ze vinden er antieke sieraden van goud en platina, en met edelstenen als diamanten en saffieren. De andere verfijnde gebruiksvoorwerpen die er liggen, kunnen een speciaal cadeau zijn. Bezoekers kunnen zichzelf of iemand anders blij maken met kandelaars, pillendoosjes, peper-en zoutvaatjes, fotolijstjes, heupflesjes en servetringen. Of met iets groters als een lamp of schilderij.

  Kenmerken
  Bij Binenbaum Antiques & Jewelry herleeft de chic van oude tijden. Je kunt er iets van opvangen door alleen al te kijken naar de handgeslepen edelstenen in mooie zettingen. Maar niet alleen Victoriaanse ringen en oorbellen doen je duizelen, ook eerste klas zilveren voorwerpen uit Nederland, Engeland en Amerika laten je de status van vroeger proeven.

  Sfeer
  Als bezoeker herleef je de oude tijden optimaal in een omgeving die de sfeer van een Londense antiekwinkel heeft. Dit wordt vervolmaakt door personeel dat haar klanten zowel professioneel als vriendschappelijk benadert.

  Bijzonderheden
  De collectie verandert regelmatig waardoor je als bezoeker altijd weer iets nieuws kan vinden dat speciaal is. Dat speciale is altijd van goede kwaltiteit en heeft een redelijke prijs. Het koopgenot van iets moois wordt afgemaakt met een hele goede service.

  Achtergrond
  Binenbaum Antiques & Jewelry heeft al sinds 1985 ervaring met het verkopen van antiek en daarom kan de bezoeker vertrouwen op een goed assortiment. Eigenaresse Leonor Binenbaum ziet de winkel als een deel van haar zelf, vandaar de uitstekende service bij een ieder die van mooie spullen houdt.