EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden binnenwerk
 • winkelen leeuwarden binnenwerk
  Assortiment
  Met wel 300 m2 aan modern interieur kan de design- en interieurliefhebber zich in dit prachtige, monumentale pand helemaal uitleven. Naast een sterk, gevarieerd aanbod van moderne meubelen, bestaat de collectie uit bijzondere gordijnstoffen, karpetten, vloerbedekking, verlichting, accessoires, cadeauartikelen en kunst. De winkel biedt tevens mogelijkheden voor interieuradvies (kleuradvies, inrichting en verbouwing); van kleine aanpassingen tot een compleet nieuwe inrichting. De binnenhuisadviseurs staan voor jou klaar om een plan op te stellen.

  Kenmerken
  Je vindt er alles op het gebied van het interieur dat in de moderne woonbladen wordt uitgelicht. De showroomopstellingen zijn verrassend en de aparte combinaties van meubelen zijn verfrissend. De winkel is modern, origineel en niet standaard. De meubelen komen erg mooi uit in de fantastische vertrekken van het karakteristieke pand, dat voorheen de meisjes-MMS was. Klanten met interesse in modern design en met belangstelling voor inrichting en interieur kunnen hier hun hart ophalen. Zowel particulier, als zakelijk. Kijk ook eens op de website van de winkel; hier kun je een voorproefje zien van wat je kunt verwachten.

  Sfeer
  De winkel is gelegen in een erg mooi gedeelte van het oude centrum van Leeuwarden. Er zijn veel monumentale panden gevestigd en daarnaast het bekende Princessehof.

  Merken
  Arco, Montis, Gelderland, Hay, Driade, Accademia,Vitra, Baumann, Flos, Artimeta, Droog Design, Müller, Pastoe, Casalis, Spectrum, Cunera, Van Esch, Van Besouw, Forbo, Luxaflex, GB Products, Jab, Kvadrat, De Ploeg, Prandina, De Vorm, Fritz Hansen, Moormann.