EnglishNederlands

Birkenstock Store
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam birkenstock store 10a
 • winkelen rotterdam birkenstock store 10a
  Assortiment
  In deze winkel kun je terecht voor een ruim assortiment slippers, sandalen, kleppers en teenslippers voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast hebben ze een mooie collectie schoenen van diverse grote merken. Je vindt er altijd een actueel aanbod met speciale buitenlandcollecties en eigen ontwerpen die ze als officiële Birckenstock-winkel voor hun zaken laten maken.

  Kenmerken
  Bij Birkenstock worden comfort en mode op perfecte wijze gecombineerd. De hippe sandalen en slippers draag je niet alleen graag omdat ze goed zitten en je voeten ondersteunen, maar ook omdat je er graag mee gezien wil worden. Dit mode-item mag in geen enkele garderobe ontbreken.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel is het best te omschrijven als casual en basic. Ze hebben een heldere en lichte inrichting waarin de schoenen optimaal tot hun recht komen.

  Bijzonderheden
  Mocht er geen Birckenstock-winkel bij jou in de buurt zijn of ben je om andere redenen niet in staat er een te bezoeken, geen probleem. Op www.sandalenshop.nl kun je makkelijk en snel bestellen.

  Merken
  Birkenstock, Ugg, G-star footwear, Dr. Scholl, Le Coque Sportiv, Crocs, Walk in the park.