EnglishNederlands

Bis armyfashion
Amsterdam, Het Oude Centrum

 • winkelen amsterdam bis army
 • winkelen amsterdam bis army
 • winkelen amsterdam bis army
 • winkelen amsterdam bis army
 • winkelen amsterdam bis army
  Assortiment
  Ben je een echte liefhebber van authentieke leger- en marinekleding? Rep je dan naar Bis Armyfashion in de Sint Antoniebreestraat. Zij hebben een unieke collectie met originele (vintage) leger- en marinekleding uit verschillende landen. Denk aan de originele streepshirts van de Russische marine bijvoorbeeld. Om je stoere look helemaal af te maken, vind je hier ook jassen, T-shirts van Beeren, schoenen, baretten, petten, tassen, kleding en lekkere warme onderkleding.  Kenmerken
  Juist de originaliteit onderscheidt Bis Armyfashion van de gemiddelde ‘dumpzaak’ zoals je die veel ziet. Die dumpzaken gaan namelijk steeds meer over op nieuwe artikelen. Bis Armyfashion heeft daarentegen de contacten én de neus voor steeds weer originele partijen! Voor tenten en slaapzakken en dergelijke kun je hier overigens niet terecht: de focus ligt op de kleding. Leuk is dat veel stylisten voor theater en film, maar ook designers van de grote merken bij Bis Armyfashion hun inspiratie komen opdoen. Dat zegt wel wat over het goede en mooie assortiment! 

  Sfeer
  De sfeer bij Bis Armyfashion is stoer en relaxt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Fijne muziek ook (vooral jazz uit de jaren ’30 en ’40). 

  Bijzonderheden
  Ben je op zoek naar nog meer vintage accessoires? Ga dan even buurten bij de buren: Bis Shoes & Bags op nummer 25b of bij Bis Vintage op nummer 25d. De Sint Antoniebreestraat is net geherprofileerd, en heeft een ruimere uitstraling gekregen. In deze straat heb je nog echt het buurtgevoel. Hotspots zoals het Waterlooplein en de Nieuwmarkt bevinden zich op loopafstand.

  Merken
  Beeren en Foxtex.