EnglishNederlands

Bis shoes & bags
Amsterdam, Het Oude Centrum

 • winkelen amsterdam bis shoes bags
 • winkelen amsterdam bis shoes bags
 • winkelen amsterdam bis shoes bags
 • winkelen amsterdam bis shoes bags
 • winkelen amsterdam bis shoes bags
  Assortiment
  Accessoires zijn het ultieme middel om je look af te maken of een eigen draai aan te geven. Wil je echt iets origineels, dan kom je al snel uit op mooie vintage accessoires. Bij Bis Shoes & Bags snappen ze dat als geen ander. Zij zijn dan ook de specialist op het gebied van vintage modeaccessoires voor dames en heren. Hier kun je nog mooie vintage vondsten op de kop tikken zoals schoenen, tassen, laarzen en hoeden. En: alles is van zeer goede kwaliteit!

  Kenmerken
  Bis Shoes & Bags is naar eigen zeggen de enige tweedehands (vintage) winkel in Nederland met de nadruk op accessoires. Je kunt hier steeds weer nieuwe ‘schatten’ ontdekken uit diverse tijdsperiodes, want er is steeds weer wat nieuws te vinden. Van klassieke tassen tot tassen en schoenen van croco en slangenleer, en soms herenschoenen van Barsalino en Stokson. Veel dames en meisjes zijn dan ook inmiddels dol op deze fijne winkel. Ook steeds meer designers, stylisten en verzamelaars komen hier graag over de vloer.  Sfeer
  De sfeer bij Bis Shoes & Bags is heel prettig. De winkel is stijlvol en overzichtelijk ingericht. Je wordt hier vriendelijk geholpen, en men is heel behulpzaam als je iets speciaals zoekt. 

  Bijzonderheden
  Bis Shoes & Bags heeft nog twee ‘zusjes’: Bis Armyfashion op nummer 25a en Bis Vintage op nummer 25d. Je proeft hier in de straat nog het echte gezellige buurtgevoel. Vanuit de Sint Antoniebreestraat wandel je zo naar de bruisende Nieuwmarkt en het altijd gezellige Waterlooplein.

  Merken
  Hoeden: Borsalino, Stetson, Mayer. Schoenen: Pierro Pollini, Bruno Magli, Gabor, Bally. Kleding: Escada, Thierry Mugler. Tassen: Bridge, Coach, Assima.(de merken variëren hier continu, dus kom geregeld even langs).