EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam bis vintage
 • winkelen amsterdam bis vintage
 • winkelen amsterdam bis vintage
 • winkelen amsterdam bis vintage
 • winkelen amsterdam bis vintage
  Assortiment
  Op zoek naar een bijzonder en betaalbaar kledingstuk dat niet iedereen al draagt? De eigenaresse van Bis Vintage zorgt er altijd voor dat ze de mooiste merken en spulletjes vindt. En: ze let er daarbij altijd op dat deze vintage kleding in goede staat is! Zowel dames als heren kunnen hier dus hun hart ophalen en steeds weer iets origineels vinden.  Kenmerken
  Bis Vintage staat voor mooie, klassieke en betaalbare vintage kleding. Kwaliteit staat daarbij voorop. Er komen heel veel verschillende mensen over de vloer. Zo komen de stylisten van producties voor theater en films hier graag langs om nét die perfecte kledingstukken uit een bepaald tijdsbeeld te scoren, of om inspiratie op te doen. 

  Sfeer
  Bis Vintage is een gezellige vintage winkel: klein maar fijn! Het is er knus en vrolijk, en je wordt prima geholpen. Wil je liever zelf op je gemak rondsnuffelen in de collectie, dan mag dat natuurlijk altijd. 

  Bijzonderheden
  Bis Vintage is niet de enige vintage specialist in deze straat: loop ook eens binnen bij Bis Armyfashion op nummer 25a en Bis Shoes & Bags op nummer 25b.

  Merken
  Allstars/Converse gympen, Dr. Martens shoes, Uggs Alles tweedehands/vintage uiteraard. De collectie wisselt continu.