EnglishNederlands

Blanc D´Ivoire
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag blanc divoire
 • winkelen den haag blanc divoire
  Assortiment
  Blanc d’Ivoire is een Frans lifestyle merk dat op een beperkt aantal plaatsen in Nederland te verkrijgen is. De winkel Blanc d’Ivoire in Den Haag biedt alles op het gebied van meubels en accessoires: lampen, servies, gordijnen, tafels, stoelen, bedden en nachtkastjes.

  Kenmerken
  De winkel beschikt over een unieke collectie, die aangeduid kan worden als Frans landelijk chic. Veel mensen maken kennis met Blanc d’Ivoire in Frankrijk en vinden het geweldig dat het merk ook in Nederland verkrijgbaar is.

  Sfeer
  Bij Blanc d’Ivoire waan je je een god in Frankrijk. Zodra je over de drempels stapt raak je in de vakantiesfeer. De sfeervolle houten meubels en gebruikte stoffen stralen romantiek en warmte uit. Je voelt je onmiddellijk op je gemak en je kunt er heerlijk wegdromen.

  Achtergrond
  Eigenaresse Bets Nijssen-Brals was al langere tijd werkzaam als agente van het Franse merk Blanc d’Ivoire in Nederland. Omdat zij het merk meer bekendheid wilde geven in ons land besloot zij een winkel te openen.

  Bijzonderheden
  De collectie van Blanc d’Ivoire is uitermate geschikt voor de inrichting van een vakantiehuis. De meubels en accessoires van het merk, brengen je meteen in de vakantiesfeer.  Speciale openingstijden In november en december elke donderdag en vrijdag geopend tot 19.00 uur. Koopzondagen; 7, 14 en 21 december van 12.00 tot 17.00 uur. 

  Merken
  Negentig procent van de collectie wordt gevormd door het merk Blanc d’Ivoire.