EnglishNederlands

Blond Amsterdam
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam blond amsterdam
 • winkelen amsterdam blond amsterdam
  Assortiment
  In deze winkel verkopen ze een ruime collectie aan zelf ontworpen artikelen. Zo hebben ze hand beschilderd servies, maar ook schilderijen, wenskaarten, kleding en een badkamer- en slaapkamercollectie. Daarnaast hebben ze een klein assortiment Blond's choice, bestaande uit leuke lifestyle-producten van andere merken.

  Kenmerken
  Blond-Amsterdam heeft een zeer diverse klantenkring. Door de ruime en diverse collectie kan iedereen hier slagen. Zo zijn er veel klanten die het handgemaakte servies willen hebben voor bruiloften en geboortes, maar er zijn ook mensen geweest die een urn voor hun overleden hond wilde hebben die bij hun servies paste. Niks is te gek voor de eigenaressen Femque en Janneke. Zij houden zoveel mogelijk rekening met je wensen.

  Sfeer
  De winkel wordt vaak vergeleken met een snoepwinkel voor grote mensen, mede door de frisse en vrolijke uitstraling en natuurlijk door het ruime aanbod, waar je hebberig van wordt.

  Bijzonderheden
  In deze winkel maken ze ook producten in opdracht en kun je unieke stukken laten maken. Je kunt een opdracht opgeven en daar maken de dames een mooi ontwerp van.

  Omvang
  Femque en Janneke begonnen zeven jaar geleden met een klein winkeltje op het Spui. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een pand van 400 m2 en ook hun merk is flink gegroeid. Op dit moment worden hun producten door heel Europa verkocht. En nog steeds ontwerpen zij alles zelf.