EnglishNederlands

Bodyflex 100% Catharina
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag bodyflex 100 catharina
 • winkelen den haag bodyflex 100 catharina
  Assortiment
  Het assortiment van Catharina Blijlevens, de eigenaresse van Bodyflex 100% Catharina, bestaat uit (sport)kleding, yoga- en pilatesmatten, tassen voor de matten, de door haar zelf geschreven boeken en Groeps en personal Training in Yoga, Pilates en Bodybalance en Coach bij Droomwerk en HSP.

  Kenmerken
  Achter de winkel is de studio gevestigd waarin Catharina haar yoga- en pilateslessen geeft. Daarnaast beschikt zij over een lounge waarin zij mensen begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling aan de hand van droomuitleg.

  Sfeer
  De winkel, lounge en studio stralen rust uit. Het is duidelijk merkbaar dat Catharina Blijlevens veel aandacht besteedt aan haar zaak, die kracht en warmte uitstraalt. 

  Achtergrond
  Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn bij de overheid, besloot Catharina in 2004 haar hart te volgen. Zij gaf al in de avonduren les op sportscholen, maar toen zij tegen het pand in de Frederikstraat aanliep, wist zij dat daar haar droom verwezenlijkt kon worden. Ze begon een eigen body en mind winkel/studio, waarin zij in de ochtend en avond les geeft en mensen kan motiveren om terug te keren bij hun innerlijke kracht en ze overdag haar eigen winkel runt.

  Merken
  Je vindt er kleding van het merk Papillon. Daarnaast schrijft Catharina boeken en maakt tassen onder haar eigen label House of Sibylle.