EnglishNederlands

Bohemian by Jibodh
Rotterdam, Het Laurenskwartier

 • winkelen rotterdam bohemian by jibodh
 • winkelen rotterdam bohemian by jibodh
 • winkelen rotterdam bohemian by jibodh
 • winkelen rotterdam bohemian by jibodh
 • winkelen rotterdam bohemian by jibodh
  Assortiment
  In deze hippe herenmodezaak kun je terecht voor kostuums, colberts, jassen, shirts, truien, vesten, jeans, chino’s, schoenen, sneakers, dassen, sokken, ondergoed en horloge’s. Het aanbod kenmerkt zich niet alleen door een ruime keuze in elegante merken, zoals het Scandinavische Bertoni of Samsoe Samsoe, maar het laat ook een eigentijds en eigen karakter zien. Je vindt hier combinaties als mannelijk en stoer, stijlvol en klassiek, en vintage en tijdloos. De winkel is flexibel en ook geopend op afspraak.

  Kenmerken
  De broers Jibodh tonen geen standaard kledingwinkel, maar een ware beleving, een unieke wereld waar elke man zich prettig bij voelt. Leeftijd of status spelen hierbij geen enkele rol. Van kunstenaar tot arbeider, van jurist tot wetenschapper. Een goed adresje voor modebewuste mannen die van stijl en een goede verzorging houden.

  Sfeer
  Toegankelijk, stoer, vintage, tijdloos, mannelijk. De winkel is stijlvol ingericht naar de laatste trends en met oog voor detail. Bohemian by Jibodh biedt u een winkelbeleving die zich onderscheidt door een combinatie van mooie kwaliteit, verantwoorde prijzen en persoonlijke service. Het gaat om je welkom voelen bij het betreden van de winkel, een eerlijk advies krijgen en een terugkomend gevoel overhouden bij het verlaten van de winkel. Je vindt Bohemian in de populaire Pannekoekstraat die bekend staat om het originele winkelaanbod. Geen andere herenmodezaak in de stad heeft een soortgelijk aanbod.

  Merken
  Bertoni, Barutti, Profuomo, Minimum, Dr. Denim, Samsoe Samsoe, K.O.I., Daniel Wellington.