EnglishNederlands
 • winkelen breda bonk
 • winkelen breda bonk
  Assortiment
  Van sneakerfreaks tot polderboarders: al meer dan 10 jaar is Bonk trendsetter met vernieuwende en opkomende merken op het gebied van kleding, sneakers, skateboards en snowboards. Met merken als Carhartt, Stussy, Nike SB, Wesc, limited T-shirts en sneakers van diverse labels is de latest mode ruim vertegenwoordigd.

  Kenmerken
  Naast de ruime collectie opkomende labels, is Bonk tevens zeer gespecialiseerd in kleding en accessoires voor skate- en snowboarders. Als een van de weinige zaken in Nederland biedt Bonk een zeer exclusieve selectie aan van bijzondere, jonge merken als Altamont, WESC, On Tour Lab en Imaginary Foundation.

  Sfeer
  In een cleane zaak kunnen liefhebbers van toffe merken relaxed hun gang gaan. Met een kop koffie erbij worden ze ontvangen in een zeer sfeervolle, gezellige zaak, in een rustige straat waar nog vele kleine, echte ondernemers te vinden zijn.

  Achtergrond
  Al van jongs af aan is eigenaar Martijn werkzaam in de kledingbranche. Door zijn ruime ervaring heeft hij inmiddels een grote, vaste klantenkring van hippe, leuke mensen weten op te bouwen.

  Merken
  Carhartt, Stussy, Nike SB, Wesc, Altamont, WESC, On Tour Lab, Imaginary Foundation, limited T-shirts en sneakers van diverse labels.