EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam boshaar
 • winkelen amsterdam boshaar
  Assortiment
  Bij Boshaar kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een nieuwe uitstraling of nieuwe look. De eigenaresse draait nergens haar handen voor om. Alle soorten haar worden hier vakkundig geknipt en gestyled. Een lekker kort geknipt kapsel of juist een verlenging van het haar. Het kan hier allebei want bij boshaar zijn ze ook gespecialiseerd in extensions. De extensions zijn er voor elke haarsoort en blijven 4-5 maanden zitten.

  Kenmerken
  De knusse kapperszaak in hartje Amsterdam is gezellig ingericht in de stijl van de jaren 70 . Regelmatig maakt de eigenaresse tijd vrij om de minder bedeelde in onze samenleving ook eens echt te verwennen. Als je moet leven van een paar euro per dag is de kapsalon een luxe die je dan niet meer kan permitteren. De eigenaresse heeft dan ook dit geweldige initiatief genomen om op deze manier haar steentje bij te dragen.

  Sfeer
  De sfeer is goed en laagdrempelig. Bij Boshaar voelt men zich welkom. De zaak heeft veel trouwe klanten die ook altijd nog even willen blijven hangen. Bij Boshaar krijgt u de aandacht die u verdient.