EnglishNederlands

Brasserie Belamie
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum brasserie belamie
 • winkelen bussum brasserie belamie
 • winkelen bussum brasserie belamie
 • winkelen bussum brasserie belamie
 • winkelen bussum brasserie belamie
  Assortiment
  Gezellig eten in Franse sfeer? Kom dan eens heerlijk tafelen bij Brasserie Bel Ami en geniet van de typische klassieke Franse specialiteiten. De chef heeft een prachtige menukaart samengesteld, en werkt alleen met de beste verse ingrediënten. Het wisselende Menu du Marché biedt telkens weer een smakelijke en verrassende combinatie van gerechten.

  Kenmerken
  Overdag ben je ook van harte welkom: voor een heerlijk kopje koffie met vers gebak bijvoorbeeld. Ook voor de lunch of borrel is dit een prima adres. Je kunt terecht in het café, aan de bar, op het terras, in het restaurant en in de serre. Brasserie Bel Ami heeft nog een traditionele rookkamer; een echte ‘herenkamer’ waar je met een goed glas wijn of mooie cognac (eventueel met sigaar) kunt natafelen.

  Sfeer
  Bel Ami is een middelgrote zaak. De sfeer is Frans en huiselijk op een moderne manier. Een klassieke sfeer dus, maar dan met eigentijdse invloeden. Die combinatie vind je overigens ook terug in de gerechten. 

  Bijzonderheden
  Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveren kan zowel telefonisch als via de website. Speciale dieetwensen zijn in principe geen probleem, zeker niet als je ze vooraf even doorgeeft. Je kunt hier vanaf november 2012 ook terecht voor vergaderingen in een van de mooie vier zalen. Deze zalen zijn ook uitermate geschikt voor besloten borrels, recepties en andere feestelijke gelegenheden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.