EnglishNederlands
 • winkelen den haag brun parket
 • winkelen den haag brun parket
  Assortiment
  Brun Parket is gespecialiseerd in ambachtelijke gelegde parketvloeren: mozaïekparket, bourgognevloeren, lamelvloeren, laminaat tapisstroken en visgraat. U kunt er terecht voor alle bijzondere legvormen. En ook voor onderhoud (schuren en lakken en renovatie), onderhoudsproducten of het huren van een polijstmachine.

  Kenmerken
  De meeste klanten komen via mond op mond reclame en hebben bijvoorbeeld al een mooie vloer bij vrienden gezien. “Bij ons kunnen ze rustig een nieuwe vloer uitkiezen en ook buiten de openingsuren terugkomen.” Vertelt mevrouw Brun.“Zeer in trek zijn de traditionele vloeren, zoals visgraat en mozaïek, die op maat en naar tekening worden gemaakt.” Het parket wordt door de eigenaar (van origine Franse meubelmaker) zelf opgemeten en gelegd.

  Sfeer
  Bij Brun Parket wordt u altijd persoonlijk geholpen door de eigenaar of zijn vrouw. Een aanpak die duidelijk hout snijdt, want de meeste klanten komen terug wanneer ze een ander huis kopen.

  Achtergrond
  Eigenaar Brun wil zelf invloed uitoefenen op de kwaliteit van het materiaal dat hij aanbiedt. Zodoende houdt hij het al meer dan twintig jaar op zijn eigen eenmanszaak. En loopt zijn parket uitstekend.

  Merken
  Karelia, Moso, Danplank, Teka, Hatowood, Berry floor, Kkrono.