EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam bullitt oud west
 • winkelen amsterdam bullitt oud west
 • winkelen amsterdam bullitt oud west
 • winkelen amsterdam bullitt oud west
 • winkelen amsterdam bullitt oud west
  Assortiment
  Bullitt heeft een heel divers aanbod. De winkel biedt een combinatie van vintage, nieuw en eigen ontwerpen. Je vindt er nieuwe kleding en accessoires als tassen, handgemaakte sieraden, sjaals en riemen. Daarnaast heeft Bullitt zich gespecialiseerd in vintage meubelen, glas, keramiek en verlichting. Je kunt er echter ook terecht voor kleden, kussens, beelden, affiches en andere woonaccessoires (nieuw en vintage). Hifi uit de jaren ‘60, ‘70 en ’80 heeft een speciale plek in de winkel. Tevens is er ruimte voor het werk van kunstenaars (schilderijen, tekeningen en foto’s). In de eigen werkplaats worden alle vintage items in optimale staat gebracht.

  Sfeer
  De sfeer is relaxed, open en laagdrempelig. De eigenaren besteden veel aandacht aan de klanten omdat ze het leuk vinden om persoonlijk contact te hebben en omdat ze enthousiast zijn over de spullen die zij verkopen. De inrichting en styling zijn inspirerend en alles ziet er aanlokkelijk uit. Het is een winkel waar vrouwen en mannen zich welkom voelen en kunnen slagen.

  Bijzonderheden
  Bullitt zit in de steeds leuker wordende Amsterdamse Jan Pieter Heijestraat. Iedereen is er welkom. De klanten weten de mix aan bijzondere, unieke, maar betaalbare spullen en leuke kleding, te waarderen. De inrichting van de winkel wisselt continu omdat alles te koop is en er dus steeds weer nieuwe items ingekocht worden. De inspiratie voor de naam komt uit de gelijknamige film met Steve McQueen uit 1968 maar het aanbod beperkt zich zeker niet tot die periode. Een kastje uit de jaren 50 blijkt ineens geweldig te combineren met een jaren 70 lamp, een strakke Art Deco vaas en een hifi set uit de jaren 80. Bullitt is er voor iedereen die graag verrast en geïnspireerd wordt en een tripje naar Amsterdam West meer dan waard.

  Merken
  Kleding: Tigerhill, Sinstar, Les Temps des Cerises, Japan Rags, An’ge Paris, Lenny B, Vintage love, Black Caviar. Tassen en schoenen: Donchoo. Sieraden: Warning jewelry, Puur Mo, Christel Ball, Re-lize. Design verlichting: Elmer Seen.