EnglishNederlands

Burgermeester
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam burgermeester
 • winkelen amsterdam burgermeester
  Assortiment
  Van jong tot oud, van uban tot hip, van zakelijk tot student, iedereen loopt hier graag naar binnen voor de heerlijke hamburgers, verantwoord, gezond en gastronomisch. Daarnaast hebben ze lekkere verse fruitsappen en milkshakes.

  Kenmerken
  Burgemeester is een hamburgerrestaurant en take-away. Ze bieden een heel nieuwe vorm van fastfood, transparant met een open keuken en goede communicatie naar de gasten. Alle gerechten worden zelf gemaakt, inclusief de mayonaises en de ketchup en in het verantwoorde menu wordt rekening gehouden met vangstquota, MSC en SKAL, seizoenen en smaak.

  Sfeer
  Open, toegankelijk, gezellig, eerlijk, helder, ambachtelijk, transparant, comfortabel, hygiënisch en gastvrij. Met deze termen is het restaurant het best te omschrijven. Je kunt plaatsnemen in een van de rode "booths" (banken in diner-stijl), die prachtig staan bij de eikenhoutenvloer en de zwart-wit foto's van Blonde d'Aquitaine koeien aan de muur. Er hangt een gezellige en ontspannen sfeer waarin je optimaal kunt genieten van je overheerlijke hamburger.

  Bijzonderheden
  In juni 2008 openen ze een tweede zaak op de Elandsgracht in Amsterdam.